Pernil Ibèric
Formatge manxec
Amanida de fulla de roure amb moixama i bacallà laminat i ou ratllat
Escalivada amb “foie”amb reducció de vinagre de Mòdena i sal maldon
Sarsuela de peix i marisc
o
Costella de vedella
Peres confitades amb xocolata calenta i gelat
de vainilla
Celler-Café-Licor-Dolços de nadal-Cava-Raïm-Cotilló
Celler
Blanc: De Rueda, Fray Germán
Negre: Rioja criança, Solar Viejo
Cava: Brut, Agustí Torreló Mata
El sopar començarà a servir-se a les 21:30 h
La vetllada amenitzada amb música acabarà a les 3:30 h de la matinada
Preu per persona 65 €
divendres, 3 de desembre del 2010
MENU DE CAP D’ANY
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada