Carns
Entrecot (brasa, pebre i rocafort) | 17€ |
Espatlla de corder al forn | 15€ |
Conill sencer amb tomaca fregida | 17€ |
Graellada de carn (xulles, llom, embotit, cansalada) | 17€ |
½ pollastre al forn | 8€ |
Peixos i mariscos
Graellada | 19€ |
Sarsuela | 19€ |
½ dotzena de gambes a l'ametla | 18€ |
Rap a la marinera | 12€ |
Abadejo amb samfaina | 12€ |
Arrossos
Paella valenciana | 10€ |
Paella de muntanya | 11€ |
Arròs a banda | 10€ |
Paella de verdura | 8€ |
Arròs negre | 10€ |
Tapes
Braves | 4€ |
Calamars | 6€ |
Calamarsons | 6€ |
Gambes arrebossades | 5€ |
Escalivada | 6€ |
Ensalada de salmó i formatge de cabra | 8€ |
Entrepans | 6€ |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada